Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція та Нацгвардія переходять на посилений режим служби у Києві, Харкові та Дніпрі

Національна поліція України та Національна гвардія України переходять на посилений режим несення служби у Києві, Харкові та Дніпрі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, це посилення торкнеться підрозділів поліції у метрополітені у Києві, Харкові та Дніпрі. До несення служби залучать додаткові наряди поліції, кінологів  та бійців Національної гвардії.

У зв’язку з подіями на території РФ, пов’язаними з вибухами у метрополітені в м. Санкт-Петербург, поліція трьох міст, де є метрополітен – у Києві, Харкові та Дніпрі – переходить на посилений варіант несення служби. Відповідне доручення дано керівництвом Національної поліції України.

До  складу нарядів, які чергуватимуть на станціях метрополітену, залучатимуть кінологів і вибухотехніків. Крім того, службу в метрополітені нестимуть військовослужбовці Національної гвардії.

Такі заходи безпеки триватимуть до 15 травня цього року, тобто до завершення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Національна поліція України звертається до громадян з проханням поставитися з розумінням до заходів посиленої безпеки. У разі виявлення підозрілих предметів не можна їх торкатися, а слід негайно повідомити найближчого працівника поліції або зателефонувати на спецлінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ