Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політичні партії звернулися до трускавецької громади з приводу затягування процесу визнання результатів виборів

Представники ряду політичних сил, а саме: Блоку Юлії Тимошенко, партій Відродження, Третя сила, Громадянської партії “Пора”, Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, Християнсько-демократичного союзу, Блоку Юрія Кармазіна – звернулися до трускавецької громади з приводу недопущення зумисного затягування процесу визнання результатів виборів. Про це повідомив сайт Трускавецької міської ради.
У зверненні представників вищезгаданих політичних сил висловлено занепокоєння тим, що зараз порушується питання перерахунку голосів та перевиборів: „Ми за те, щоб перерахувати голоси на тих дільницях, де були зафіксовані порушення, згідно чинного законодавства та за рішенням суду. Ми звертаємося до всіх партій та виборців згуртуватися для виконання всіх важливих завдань, які є в програмах всіх партій в тому числі, які не пройшли 3% бар’єр”.
„Нас глибоко обурює намагання представників партії, що хоче знехтувати конституційне право громадян обирати владу. Під виглядом боротьби за чесні вибори, насправді здійснюється спроба брутально сфальсифікувати результати волевиявлення виборців Трускавця. Для цього зумисне затягується процес визнання результатів виборів, вводиться в оману міська громада, поширюється неправда та наклепи, – зазначається у зверненні. – Беручи до уваги, що керівниками виборчих дільниць в Трускавці були представники саме Блоку “Наша Україна”, то звинувачення в фальсифікації мали би стосуватися власне цього блоку. Ми не проти перерахунку голосів. Ми проти зриву виборів, якого домагається одна політична сила. Ми проти маніпуляцій свідомістю громадян та подвійних стандартів в політиці. Ми не можемо допустити нехтування права громадян вибирати владу на власний розсуд. Закликаємо свідомих мешканців міста проявити громадянську позицію і захистити своє право самостійно обирати владу. Вимагаємо законного визнання результатів волевиявлення Трускавецької громади.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ