Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Політичні» студенти вчать політиків як треба проводити вибори

Упродовж 1-2 липня 2006 року у Парку культури і відпочинку імені Б. Хмельницького відбувається Фестиваль «Студентська республіка», за участі студентів вищих навчальних закладів Львова, — про це «Гал-info» повідомив голова оргкомітету Ігор Підтиканий. За його словами, цей Фестиваль проходить в рамках Всеукраїнського, і є присвячений Дню молоді та відбувається за підтримки Міністерства у справах сім’ї та молоді.

 «Під час Фестивалю студенти проводять символічні вибори міського голови, міського парламенту, переможці яких поїдуть 24 серпня, на день Незалежності, до Криму, де відбудеться фінал Всеукраїнського фестивалю на якому обиратимуть студентського Президента України та студентський Всеукраїнський парламент», — розповів голова оргкомітету Фестивалю. За його словами, такі символічні вибори відбуваються у кожному обласному центрі України.
Як зазначив Ігор Підтиканий, у студентів є свій голова ЦВК, а для того, щоб потрапити на вибори потрібно створити свою партію.
«Головною метою цієї акції є залучити молодь до процесів, які відбуваються у державі та показати усім українським політикам, як потрібно формувати владу в державі та вирішувати державні справи», — додав  Ігор Підтиканий.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ