Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політичні сили, які є у парламенті втрачають довіру громадян - Кость Бондаренко

Коментуючи оприлюднену сьогодні соціологію Українського інституту соціальних досліджень ім. Олександра Яременка і центру "Соціальний моніторинг", політолог Кость Бондаренко зауважив, що дана соціологія відображає тенденції зниження рівня довіри до парламентських політичних сил, які себе, за досить короткий проміжок часу,  дискредитували. Особливо це стосується помаранчевих політичних сил.  
 Політолог зазначив, що така соціологія відображає той реальний стан політичної ситуації, що є зараз у державі. «Ми повинні прослідкувати тенденцію того, що найменше за цією соціологією рейтинг впав у Партії регіонів. Стосовно помаранчевих, в яких падіння рейтингу є значним і, на мою думку, і надалі спадатиме. Як на мене ані зміна керівництва партії, ані оновлення характеру цієї політичної сил не підніме рейтингу помаранчевих», - сказав він.
 Відповідаючи на запитання кореспондента «Гал-інфо» хто ж на його думку може очолити «Нашу Україну» в майбутньому, Кость Бондаренко, наголосив «по-перше, зміна керівництва до нічого не призведе, по-друге, на мою думку, якщо партію очолить людина з Секретаріату Президента, то тоді, ми побачимо друге СДПУ(о) тільки помаранчеве, яке буде виконувати чіткі вказівки виключно з Банкової».
   Так рейтинг блоку "Наша Україна" упав від 13% у травні 2006 року до 5,9% у вересні цього ж року, Партії регіонів - з 31% до 30,7%, Блоку Юлії Тимошенко - з 21% до 16,7%, Соцпартії - з 5% до 3,3%, Комуністичної партії - з 5% до 4,7%, Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" - з 2% до 1,3%.
 Кількість тих, хто не підтримує жодну партію зросла з 1% до 6,2%. Не відповіли з різних причин на це питання у травні 2006 року 14%, у вересні - 24,6%.
 Такі результати були отримані в результаті соціологічного опитування населення у вересні 2006 року, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень ім. Олександра Яременка і центром "Соціальний моніторинг".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ