Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політичний рейтинг не означає хибність політики, – Ющенко

Президент Віктор Ющенко переконаний, що політичний рейтинг не означає хибність політики. Про це він сказав, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня свободи, передає Українська правда.

"Політичний рейтинг абсолютно не означає хибність політики. Не будемо забувати, що більшість часто помиляється. Я б уточнив, як правило помиляється", - заявив глава держави.

"Моя особиста свобода дозволяє сказати найважливіше – я визнаю помилки і, водночас, вірю у силу духу, який після стількох випробувань є і відроджується у наших серцях", - зазначив Ющенко.

За його словами, "за останні 5 років економічний рух, попри кризу, здолав колосальну відстань".

"На початку мого президентства наш з вами бюджет становив 80 мільярдів гривень. Це було 4 роки тому. Очевидно, це велика сума. Але зараз бюджет України – 300 мільярдів", - заявив Ющенко.

"Україна у 2004 році мала 8 мільярдів доларів іноземних інвестицій. За 4 роки ми прийшли на цифру 38 мільярдів доларів. Або кожен прожитий місяць приносив 1 мільярд. Я істинно хочу, щоб майбутні 5-10 років хоча б повторили цю тенденцію", - сказав президент.

"Україна за ці роки якось вже звикла до нового імені "житниця Європи". Кожен з останніх 2 років ми експортували по 20 мільйонів тон зерна", - повідомив глава держави.

Ющенко заявив, що "ми маємо найнижчий за роки української незалежності, рівень безробіття".

"Вперше за 18 років ми маємо демографічний оптимізм. Якщо збережуться ці темпи приросту нації, які ми мали за останні 4 роки, починаючи з 2015 року ми будемо мати абсолютний приріст української нації", - сказав він.

"Переконаний, що нас відділяє декілька місяців від підписання угоди про політичну асоціацію і економічну інтеграцію з ЄС", - заявив президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ