Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Полковників з Генштабу та Держприкордонслужби викрили на хабарі у 6000 доларів США

Викрито двох полковників з Генерального штабу Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України на хабарі у 6000 доларів США. Про це йдеться у повідомленні військової прокуратури центрального регіону.

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України затримано старшого офіцера відділу забезпечення підготовки військ (сил) Головного Управління підготовки Збройних Сил України Генерального штабу Збройних Сил України та заступника начальника – начальника центру спеціальних перевірок і люстрації Головного центру кадрового забезпечення Державної прикордонної служби України на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 6000 доларів США.

За цю суму два полковника обіцяли працевлаштувати на військову службу до Державної прикордонної служби України цивільну особу. Посередником в передачі коштів виступив офіцер Генерального штабу Збройних Сил України.

Після отримання вже другої частини неправомірної вигоди (3000 доларів США) та розподілу грошей між учасниками групи, полковників було затримано правоохоронцями «на гарячому».

На даний час проводяться обшуки за місцем їх роботи та проживання.

Готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, у великому розмірі та за попередньою змовою групою осіб, які займають відповідальне становище, поєднане з вимаганням).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ