Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польське консульство у Львові прогнозує, що кількість охочих отримати візи у 2007 році зросте

«Навіть незважаючи на те, що Республіка Польща може приєднатися до країн Шенгенської угоди, ми прогнозуємо, що не зменшиться кількість охочих отримати візи у наступному році. Від січня цього року ми маємо постійне зростання людей, що бажають відвідати Польщу», – про це під час прес-конференції про підсумки роботи консульства у 2006 році повідомив керівник візового відділу консульства РП у Львові Мірослав Грита.
«У наступному році пріоритети будуть такими ж, як і цього часу. На жаль, ми зараз не маємо можливості збільшити кількість осіб, які працюють в консульстві. Однак кадрові зміни можуть відбутися з побудовою нового приміщення консульства. Нове консульство ми прогнозуємо побудувати протягом 2-3-х років, яке буде знаходитися за адресою вулиця Франка, 108. Однак будівництво розпочнемо вже навесні», – зазначила заступник керівника візового відділу консульства РП Беата Дендза-Добош.
За словами керівника візового відділу, вони ще не знають, коли Польща ввійде до системи Шенгену, і тому невідомі майбутні умови видачі віз. Однак прогнозують, що це відбудеться десь наприкінці 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ