Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польські діти-сироти зустрінуться з міським головою Андрієм Садовим

Сьогодні, 20 липня, у рамках благочинного проекту „Партнерство заради дітей” до нашого міста приїжджає 20 польських дітей-сиріт. Цей проект організований МХО „Витанія” спільно з польськими фундаціями ім. Івана Павла ІІ „Wzrastanie” та „Partnerstwo na rzecz demokracii” та підтриманий Львівською міською радою. Разом з дітьми до Львова прибуде президент фундації „Wzrastanie” Ян Бурий. На наших теренах вони пробудуть до 30 липня. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

  Три дні діти перебуватимуть у Львові. Для них організовано обід у Віденській кав’ярні, відвідини Пожежної академії. Міська рада для дітей-сиріт організує екскурсію на вежу Ратуші та у Шевченківський гай.
 У суботу діти зустрінуться  з міським головою Андрієм Садовим. Крім того, польські діти побачать замки Львівщини, кілька днів відпочиватимуть у Карпатах, також для них будуть проведені майстер-класи з різних видів образотворчого мистецтва. 
  «Партнерство заради дітей» - спільний проект польської Фундації імені Івана Павла ІІ “Wzrastanie” та львівської Молодіжної християнської організації «Витанія». В межах проекту 20 дітей-сиріт та дітей з патологічних сімей Львівщини відпочивали упродовж двох тижнів разом із польськими дітьми-сиротами у будинку для дітей фундації “Wzrastanie”. А тепер польські діти приїдуть до Львова. Проект підтримали Львівська міська рада, Львівська облдержадміністрація, Українська Греко-Католицька Церква, Генеральне консульство Польщі у Львові, ВАТ «Львівська пивоварня», Страхова компанія «Універсальна», компанія «Білайн», «Віденська кав’ярня» та інші доброчинці. Підтримку реалізації проекту в Польщі надало Консульство США в Кракові, Фундація «Partnerstwo na rzecz demokracji», польські підприємства, духовенство і влада.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ