Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польські експерти поділяться з українцями досвідом місцевого самоврядування

Протягом 24-25 листопада 2006-го у Львові відбуватиметься семінар на тему: “Польський досвід місцевого самоврядування”, який організовує Колегіум Східної Європи (Вроцлав) та Львівська міська рада в рамках проекту “Польський досвід місцевого самоврядування – семінари та стажування для представників українських органів місцевого самоврядування”. Проект фінансується в рамках програми закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2006 році. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Теми, які обговорюватимуться на семінарі, торкатимуться питань місцевого розвитку, фондів Європейського Союзу, європейської допомоги Україні та ревіталізації міста.
У семінарі братимуть участь відомі експерти та практики місцевого самоврядування з Польщі, такі як Кшиштоф Гербст, експерт в галузі місцевого розвитку, Фундація суспільно-економічних ініціатив, Войцєх Клосовскі, викладач і керівник численних навчальних програм для органів місцевої влади, спеціаліст в галузі стратегічного планування, експерт з ревіталізації здеградованих  міських територій, автор багатьох важливих публікацій на тему самоврядування, Фундація “Простори діалогу”, Яніна Возьна, начальник Відділу господарського розвитку уряду Вроцлава, Іренеуш Ратушняк, начальник відділу Європейських фондів, Маршалківський уряд Нижньосілезького воєводства, Павел Ромашкан, директор Відділу промоції міської ради Вроцлава, Ян Анджей Домбровскі, голова Колегіуму Східної Європи та інші.
З української сторони у семінарі братиме участь понад 40 представників органів місцевого самоврядування з Харкова, Сум, Рівного, Херсона, Житомира, Тернополя, Луганська та інших міст.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ