Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польські прикордонники затримали дві групи нелегалів з В’єтнаму та Китаю, що незаконно перетнули польсько-український зелений кордон

Не послаблюється зацікавленість нелегальних імігрантів з Азії польсько-українським зеленим кордоном. У ці дні представники Бєщадського відділення кордонної сторожі затримали великі групи в’єтнамських та китайських порушників кордону.
15-х в’єтнамців було знайдено у лісі, поблизу місцевості Райське, за 15 кілометрів від українського кордону. 19-річний український провідник не знав, що далі робити з цими перебіжчиками і говорив їм, щоб ті просто чекали. В’єтнамці хотіли добратися до Центральної Польщі, але, їх буде передано українській стороні. Групу з 10 китайців польські прикордонники затримали неподалік Перемишля. Це молоді люди від 18-ти до 30-ти років пішки перейшли польсько-український зелений кордон. Як і в’єтнамці, вони були виснажені і зголоднілі, не мали при собі ні харчів ні документів. Китайці мали намір дістатися далі, на Захід.
«Останнім часом ми спостерігаємо активізацію намагань перетнути кордон, активізацію контрабандистів, які перекидають людей через зелений кордон різними способами», - сказала пресовий речник Бєщадського відділення кордонної сторожі Ельжбєта Пікор. Повідомляє радіо „Полонія”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ