Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Польський інвестор на Львівщині звернеться до Президента України

Поки в Львівській облдержадміністрації формально вирішують питання по перенесенню ДП „Полісинтез” в інший район, підприємство зазнає збитків через простій. Про це сьогодні, 30 вересня, повідомив представник з юридичних питань ДП „Полісинтез” Степан Дзеньдзюра.

Він зазначив, що на даний момент влада не вирішує питання перенесення заводу практично, а лише формально, тому керівництво ДП „Полісинтез” планує звернутися за допомогою до Президента України Віктора Ющенко на економічному Форумі у Львові, що відбуватиметься 2 жовтня, а також до консула та посла Республіки Польща.
Степан Дзеньдзюра розповів, що наразі підприємство не отримувало жодних пропозицій щодо земельної ділянки для перенесення заводу. Підприємство отримало лише план по самому перенесенню заводу без вказаної ділянки від голови Перемишлянської РДА. „А для перенесення заводу потрібно спершу мати чітко визначену ділянку, при тому, щоб не вийшло як з Бібркою, де було багато незадоволених”, - додав Степан Дзеньдзюра.
Нагадаємо, як заявив сьогодні у коментарі „Гал-іnfо” голова Львівської ОДА Микола Кміть, підприємство „Полісинтез” повинно бути перенесене на іншу територію, і йому вже запропоновано площу для перенесення.

Підприємство «Полісинтез» належить польським інвесторам. Підприємство виробляє близько 75% промислової продукції на території Перемишлянського району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ