Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польський уряд побудує у Львові два спортивні майданчики

У Львові будуть побудовані два спортивні майданчики в рамках програми польського уряду Orlik 2012. Про це повідомило Польське радіо.

Міністр спорту Польщі Мірослав Джевєцький заявив під час візиту в Україні, що майданчики будуть готові ще цього року: „Ми їх профінансуємо і побудуємо, це буде ще цього року. Я дуже радий, що цей проект, який у Польщі виявився абсолютно цивілізаційним і дуже влучним проектом, що можемо його зреалізувати також у Львові”.

Міністр Мірослав Джевєцький, спільно з віце-прем’єром Ґжеґожем Схетиною, міністром закордонних справ Радославом Сікорським і господарем, віце-прем’єром України Іваном Васюником, у середу,22 липня, відвідали будівельний майдан львівського стадіону. Міністр Джевєцький зауважив, що праці при будівництві стадіону набрали обертів: „Ми були на  будові, видно, що робота йде вперед – це добрий прогноз на майбутнє. Крім цього, я особисто бажав би собі, (не тільки тому, що пан прем’єр Васюник походить зі Львова), щоб у проекті Євро 2012 одним з міст-господарів був Львів”.

У середу у Львові офіційно започатковано дію угоди про місцевий прикордонний рух між Польщею та Україною. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський семи громадянам України вручив картки, які дозволяють на безвізовий в’їзд до Польщі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ