Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Полторак доручив перевірити чиновників Міноборони на причетність до корупції

Міністр оборони України Степан Полторак ухвалив рішення щодо проведення відповідного розслідування. Повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

"Нещодавно у телевізійній програмі "Наші гроші" ТРК "ZIK" була оприлюднена інформація щодо нібито "причетності вищих чиновників Міністерства оборони України до корупційних оборудок під час закупівлі вугілля".

Керівництво міністерства оборони України завжди вдячне засобам масової інформації та громадськості за будь-яку інформацію, яка сприяє дотриманню законності та правопорядку, недопущення корупційних проявів під час діяльності структурних підрозділів міністерства, інших органів військового управління.

За результатами вивчення наведеної вище інформації Міністром оборони України генерал-полковником Полтораком С.Т. було прийнято рішення щодо проведення відповідного розслідування. У випадку встановлення факту протиправних дій з боку будь-яких службових осіб матеріали розслідування будуть передані до правоохоронних органів для реагування відповідно до чинного законодавства", - йдеться у повідомленні відомства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ