Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поляк намагався ввезти в Україну 102 капсули трамадолу

У пункті пропуску «Устилуг» що на Волині військовослужбовці Львівського прикордонного загону зупинили контрабандистів, які намагалися перевезти 102 капсули з трамадолом, повідомила начальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельник

Для проходження прикордонно-митного оформлення до пункту пропуску заїхав легковий автомобіль «Форд», яким керував громадянин Республіки Польща. Водій слідував в Україну у приватних справах. Під час візуального огляду прикордонники звернули увагу на дещо знервовану поведінку водія, тому було вирішено більш детально оглянути транспортний засіб.

У результаті спільна оглядова група виявила у багажному відсіку 102 капсули медичного препарату “Трамал” .Згідно висновку спеціаліста НДКЕЦ при УМВС у Волинській області у даних 102-х капсули знаходилась порошкоподібна речовина, яка містить “трамадол”, який віднесений до наркотичних засобів обіг яких обмежено згідно Постанови Кабінету Міністрів України .По даному факту інспектором митниці складено протокол про порушення митних правил .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ