Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поляки планують відкрити два нові консульства на Західній Україні – Генконсул Республіки Польща у Львові

12 грудня голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із новим Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Гржегоржем Опалінським. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської ОДА.
Як наголосив Микола Кміть, прихід молодого Генконсула дає добрі надії на подальшу співпрацю Львівщини з Республікою Польща. «Сподіваюсь, у 2009 році буде врешті поставлено крапку у питанні щодо будівництва нових митних переходів, а також буде закладено перший камінь у будівництво концесійного автобану «Краківець-Броди-Львів», - зазначив голова Львівської облдержадміністрації.
Керівник області також закцентував увагу на подальшому культурному співробітництву Львівщини і Польщі, а також на виконанні регіональних програм співпраці між двома сторонами.
Водночас Генеральний консул Республіки Польща у Львові повідомив, що поляки для вирішення проблем із візами планують відкрити два нові консульства на Західній Україні – в Івано-Франківську та у Вінниці. Гржегорж Опалінський пообіцяв частіше зустрічатися із представниками влади Львівщини для ефективного вирішення спільних завдань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ