Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер головний науковий співробітник Державний природознавчий музей Андрій Малиновський

Відійшов у вічність головний науковий співробітник Державний природознавчий музей Андрій Малиновський. Про це йдеться у повідомленні Музею на Фейсбуці.

"Державний природознавчий музей НАН України з глибоким сумом сповіщає, що 15 червня 2021 року на 65 році життя помер головний науковий співробітник Музею, член-кореспондент Лісівничої академії наук України, член-кореспондент Української екологічної академії наук, доктор біологічних наук – Андрій Костянтинович Малиновський.

Андрій Костянтинович працював у Музеї з 1979 року. Пройшов шлях від молодшого наукового співробітника до головного наукового співробітника Музею. Беззаперечно був провідним фахівцем з вивчення флори і рослинності Українських Карпат. У своїх дослідженнях приділяв основну увагу питанням охорони довкілля, дослідженням структури популяцій рідкісних і зникаючих видів рослин, теоретичним і практичним аспектам збереження біосистем.

Передчасна смерть Андрія Костянтиновича Малиновського - невиправна втрата для Музею, колег, друзів та української біологічної науки. Розділяємо невимовний сум і тугу його близьких та рідних. Світлий спомин про Андрія Костянтиновича залишиться у серцях тих, хто його знав, хто працював поруч, кого він навчав.

Колектив Державного природознавчого музею НАН України висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям, учням та колегам Андрія Костянтиновича. Сумуємо разом з Вами…

Дату і місце прощання з Андрієм Костянтиновичем ми повідомимо пізніше", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ