Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Помічник Тіллерсона заявив про готовність США посилити санкції проти Росії

Помічник держсекретаря США Рекса Тіллерсона з питань Європи та Євразії Весс Мітчелл заявив про готовність США посилити санкції проти Росії. Про це він заявив у ході зустрічі з президентом України Петром Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

Так, Мітчелл підкреслив важливість візиту в Україну і запевнив, що США і надалі надаватимуть допомогу Україні у її зусиллях із розвитку та зміцнення країни.

"Помічник держсекретаря США підтвердив готовність продовжувати підтримку зусиль України з відновлення суверенітету та територіальної цілісності країни та, у разі потреби, посилити ціну для Москви за продовження агресії проти української держави", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході зустрічі обговорювався комплекс питань двосторонніх відносин між Україною та США, співрозмовники також скоординували пріоритетні кроки у рамках їх зміцнення.

"Було відзначено важливість нових підходів та сміливих ініціатив для наповнення стратегічного партнерства між Україною і Сполученими Штатами - від посиленої політичної, торговельно-економічної та енергетичної взаємодії до зміцнення оборонного і безпекового партнерства між сторонами", - йдеться у повідомленні.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ