Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Помічники депутатів обласної ради тепер матимуть посвідчення

На третії сесії 23 червня депутати Львівської обласної ради прийняли положення про посвідчення помічника-консультанта депутата ЛОР. „За» проголосували практично одноголосно всі присутні народні обранці.

Подаємо опис посвідчення помічника депутата Львівської обласної ради.
Посвідчення помічника-консультанта депутата Львівської обласної ради  являє  собою  книжечку  розміром  95x60  мм  у твердій  обкладинці темно-синього кольору. У верхній правій частині лицьового боку обкладинки посвідчення розміщено зображення Державного Герба України і напис: „Посвідчення”. Зображення Державного Герба розміщено на відстані 15 мм від верхнього краю і 41 мм - від лівого краю обкладинки. Напис „Посвідчення” розміщено на відстані 45 мм від верхнього краю і 19 мм - від лівого краю обкладинки. Розмір Герба - 14x19 мм, висота букв напису „Посвідчення” - 6 мм. Герб і напис виконано тисненням під золото. Лівий внутрішній бік обкладинки посвідчення має такий вигляд:
У верхній частині посередині розміщено зображення герба Львівської області, який являє собою геральдичний однодільний щит в синьому полі, жовтий (золотий) коронований лев спинається на скелю справа (по геральдичному). Озброєння лева не виділене. Навколо щита декоративний бронзовий картуш, прикрашений гілками дуба і лавра. В горішній частині картуша щиток з малим державним гербом України - жовтим (золотим) Тризубом у синьому полі (опис герба Львівської області відповідно до Положення про герб Львівської області, яке затверджене рішенням Львівської обласної ради від 27 лютого 2001 року № 434).
Номер посвідчення складається з двох частин: номера посвідчення депутата Львівської обласної ради та номера посвідчення, виданого помічнику-консультанту депутата обласної ради.
Посвідчення дійсне до 15 травня 2011 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ