Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помирити політику і мораль намагалися у Львові

У Львові з 8 до 14 січня триває перша в Україні зимова молодіжна школа європейських християнських політиків. У школі беруть участь представники з 20 країн Європи. Головними акцентами школи є моральні принципи в політичній теорії та практиці, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На цю школу з’їхались українські та європейські політики, представники церков, політичні аналітики, прозаїки та поети, щоб поділитись своїм бачення місця та ролі моралі в політиці і майбутньому України на європейській політичній арені.

Організаторами цієї зустрічі є Європейська Християнська Політична Молодіжна Мережа (ЕСPYN) та ВМГО «Християнсько-Демократичний Союз Молоді» (ХДСМ). Робоча мова міжнародної школи – англійська.

На думку голови молодих християнських демократів України, серед української молоді існує переконання, що політика аморальна.

«Постає питання, як поєднати політику і мораль. І відповідь на нього ми намагаємось знайти на цій школі», - сказав Олександр Куриленко. Він також зазначив, що моральність політики залежить від моральності суспільства. «Чим моральніше суспільство, тим моральнішими будуть політики, бо їм потрібно відповідати суспільству, що їх наділяє владою», - переконаний Олександр Куриленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ