Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 100 бійців Червоноградщини урочисто склали присягу на вірність Україні та її народу

Вчора, 26 червня, у Червоноградській територіальній громаді учасники добровольчих формувань "Кристинопіль", "Захисник" та "Доброволець" склали присягу на вірність Україні та її народові. У їх лавах не лише чоловіки, а й жінки, які на рівні готові стати на захист країни.
фото - пресслужба ЛОВА

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Під час офіційної церемонії складання присяги присутніх привітали начальник керівник Штабу добровольчих формувань територіальних громад Львівщини Андрій Андрейків, начальник Червоноградської РВА Андрій Дяченко та Червоноградський міський голова Андрій Залівський.

За словами Андрія Дяченка, в Червоноградському районі це перші добровольчі формування, котрі легалізовані, а їх бійці — прийняли присягу на вірність обороні нашого району та країни.

Привітати з урочистою присягою членів добровольчих формувань також прийшли рідні та друзі, а музично супроводжував цю подію Концертний військовий оркестр Держспецтрансслужби Міністерства оборони України.

Після прийняття присяги добровольцям вручили посвідчення учасників Добровольчих формувань Червоноградської територіальної громади (ДФТГ) та всі спільно виконали Державний Гімн України.

Нагадаємо, що добровольчі формування територіальних громад – це воєнізовані підрозділи, сформовані на добровільній основі з громадян України, створені відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ