Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Понад 11 тисяч львів’ян взяли участь у VII щорічному «Ярмарку спорту»

Спробувати себе у понад 70 видах спорту та обрати спорт до душі протягом трьох днів мали змогу dсі охочі львів’яни. Адже під одним дахом у рамках «Ярмарку спорту» зібралися понад 50 спортивних організацій Львова. Про це повідомили організатори VII щорічного «Ярмарок спорту» у Львові.

З 22 по 24 вересня на львів’ян чекали показові виступи та майстер-класи від найкращих спортивних організацій Львова. На сцені, на татамі (спеціальний мат для покриття підлоги) та на вуличному майданчику відвідувачам презентували бойові мистецтва, танці та ігрові види спорту. Детальнішу інформацію можна було отримати у представників організацій, які протягом трьох днів постійно перебували на території палацу спорту «Динамо», де і відбувався VII щорічний «Ярмарок спорту».

«Дякуємо усім партнерам, спортивним організаціям та волонтерам, завдяки яким вдалося організувати неймовірне спортивне свято. Сподіваємося, вже наступного року на майданчиках «Ярмарку» ми побачимо цьогорічних відвідувачів, які обрали спорт собі до душі», – зазначив Олег Чунис, організатор «Ярмарку спорту».

За словами організаторів, цьогоріч захід відвідало близько 11 тисяч містян. Крім того, на майданчиках «Ярмарку спорту» свій вид спорту щодня представляли понад 300 спортсменів.

Нагадаємо, VII щорічний «Ярмарок спорту» відбувався 22-24 вересня у палаці спорту «Динамо». Під час урочистого відкриття «Ярмарку» міський голова Львова вручив бронзовому призеру Олімпіади в Ріо Тарасові Міщуку ключі від квартири у ЖК «Місто трав», яку спортсменові подарували міська та обласна влада спільно із забудовником - інвестиційною компанією «Greenville».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ