Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Понад 120 дітей з малозабезпечених сімей міста отримали книжки у подарунок

Понад 120 дітей з 20 малозабезпечених сімей Львова отримали книжки у подарунок. Дітям подаровано 232 книжки. Книжки для дітей були зібрані в рамках благодійної акції «Подаруй дитині книжку». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Кожна сім'я отримає набір цікавих книжок, який складається з десятка і більше видань, в залежності від специфіки, а саме це є українські та зарубіжні збірки казок, абетки, пізнавальні видання, тощо.

Організатором акції є громадська «Форум видавців Львова» та Львівська міська рада.

«Такі акції є надзвичайно корисними, оскільки дитина сама обирає, що їй читати, й в процесі максимально засвоює прочитаний матеріал. Проте, нажаль, сьогодні хороша якісна книга коштує чимало грошей, яких часто не вистачає у бюджеті малозабезпеченої львівської сім'ї», - повідомив начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Юрій Грищишин.

«Важливим аспектом при формуванні подарункового набору був розрахунок на різні вікові категорії. Оскільки в багатодітних сім'ях є більш старші та молодші діти, а подарунок повинен бути однаково цікавим усій малечі. Відтак, маємо надію, що спільні зусилля та наша соціальна відповідальність генеруватиме нові соціальні заходи і надалі, оскільки це є частинка позитиву, яка допоможе дітям учитися й чесно працювати», - розповіла президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.

Довідка.

До благодійної акції «Подаруй дитині книжку» долучилися Львівська міська рада, Міжнародний Фонд «Відродження», бібліотеки Львова, Києва, Харкова, інших міст України та просто небайдужі громадяни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ