Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Понад 400 осіб працюють над ліквідацією аварії вантажного потягу в Сумській області

Учора, 29 січня, поблизу села Скрягівка Тростянецького району Сумської області проводились роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. 28 січня на перегоні Скрягівка - Боромля зійшли з колії локомотив та 27 вагонів вантажного поїзда.

Як повідомляє МНС, поїзд транспортував будівельні матеріали, дизпаливо, продовольчі товари та фталевий ангідрид, який використовується при виробництві пластмас і лаків. Пошкоджено 400 м залізничних колій. Поїзд складався із 43 вагонів, повідомляє Кореспондент.

Станом на 7:00 30 січня, жертв і постраждалих немає, витоку дизпалива за межі охоронної зони не сталося. Рух залізничного транспорту організовано за резервною схемою через станції Бахмач і Ромодан.

Обставини та причина надзвичайної ситуації встановлюються. З місця аварії прибрали 14 пошкоджених вагонів (залишилося 13 вагонів) і локомотив,відкачано з цистерн близько 80 тонн.

Співробітники МНС виконали хімічну розвідку, забезпечили протипожежний захист при проведенні аварійно-відновлювальних робіт, розвантажили 20 т і перепакували 10 т фталевого ангідриду, розвантажили 110 т різного вантажу і 20 т лісоматеріалів, розгорнули чотири пункти обігріву.

Підрозділами Міноборони розвантажено 150 т різного вантажу і розгорнуто пункт обігріву. Співробітники МВС забезпечують охорону майна і території.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від Укрзалізниці, МНС, Міноборони,МВС притягнуто 432 особи, 30 одиниць техніки, три відновлювальні і один пожежний поїзд, у тому числі від МНС залучено 130 осіб, 20 одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ