Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Понад дві тонни товару намагались незаконно ввезти в Україну

У товаросупровідних документах водій вказав, що на адресу підприємства в Закарпатті перевозить вживані меблі. Однак під час митного контролю серед них митники виявили понад дві тонни товару, про який не вказано в документах. Про це Гал-інфо 14 вересня повідомили у пресслужбі Галицької митниці Держмитслужби.

Митники виявили понад дві тонни товару, про який не вказано в документах: ламінат, тканину для штор, карнизи, фурнітуру для тюлів, а також каву. Водій пояснив, що автомобіль завантажували в  Нідерландах у присутності власника отримувача вантажу, і про сторонні вкладення йому нічого не відомо. В свою чергу останній зізнався, що він причетний до  завантаження в порожнини меблів виявленого товару.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Незадекларований товар вилучено. Справу скерують до суду.

Як відомо, напередодні в пункті пропуску «Краківець- Корчова», під час огляду вантажівки з вживаними меблями  спільна оглядова група митників та прикордонників виявила сторонні вкладення.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ