Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад півтори тисячі дітей зустріли у Львівському цирку св. Миколая

Діти учасників АТО, діти Героїв Небесної Сотні та діти із внутрішньо переміщених сімей із цілої Львівської області отримали чудовий подарунок від Святого Миколая, який через своїх помічників організував справжнє свято добра, радості, посмішок та незабутніх щасливих емоцій!

Почали підготовку до цього масштабного заходу помічники Чудотворця Миколая ще у вересні 2016 року. Кожен помічник, допомагаючи одне одному в підготовці, розумів, що на зустріч із Миколаєм приїдуть діточки із різних соціальних категорій, а тому свято має вийти якнайкращим.

Так і сталося! Завдяки підтримці Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, а також злагодженості дій із районами Львівської області, у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» відбулося справжнє диво – до понад півтора тисячі дітей різних соціальних категорій завітав із подарунками Святий Чудотворець Миколай.

Розділити радість дітей, які приїхали до Львівського державного цирку на запрошення Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну», прийшли помічники Святого Миколая, серед яких – перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, начальник Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій, а також засновник мегапроекту Петро Колодій. Привітавши малюків, вони побажали кожному маленькому відвідувачеві циркової вистави гарного настрою та радісних емоцій, а також – завжди бути слухняними, гарно вчитися та поважати дорослих!

Окрім цікавої циркової вистави, яка дивувала дітей насиченою програмою із акробатами, тваринками, жартівливими номерами запального клоуна, за ареною цирку також «кипіла» робота. Адже Миколайко подбав для кожної дитини про подаруночки, які допомогли Чудотворцеві розподілити серед усіх діточок його вірні помічники-волонтери Ольга Тимик, Інна, Христина та Ілля Арати, Леся, Марія та Юлія Федьків, Давид Ванішвілі, Валентина Бордун, Галина Деревянко, Алла Велканова і Тетяна Дубовська.     

І, що найцікавіше, то улюбленці всіх діточок – Тарас Ярошевич і Владислав Карташевич із дуету «ВлаТар» домовилися із Миколаєм про чудову фотосесію із малюками. І, звісно ж, Чудотворець погодився беззаперечно!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ