Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поновлення Єханурова на посаді прем’єр-міністра — це серйозна підстава тверезо задуматися над рівнем більшості, яка править бал у Верховній Раді, — Юрій Ключковський

«Поновлення Юрія Єханурова на посаді прем’єр-міністра — це серйозна підстава тверезо задуматися над рівнем більшості, яка править бал у Верховній Раді», — заявив «Гал-info» народний депутат, член фракції «Наша Україна» Юрій Ключковський. За його словами, фракція НУ з цього приводу жодних дій чинити не буде і надалі перебуватиме в опозиції до більшості.

 «Все це було би смішно, якби не було так сумно, бо ініціаторами такого кроку рухало бажання зняти ще одну підставу для розпуску Верховної Ради. Через півроку депутати згадали про звернення Президента до ВР про скасування постанови про відставку Кабміну. Цікаво, що коли це звернення розглядали саме представники антикризової коаліції були найбільшими противниками того, щоб задовільними його. Тоді вони кричали, що неконституційно йти на такий крок, а тепер кричать, що неконституційно було відмовити главі держави», — наголосив Юрій Ключковський.
 За словами нардепа, попри всі маневри антикризової коаліції Віктор Ющенко і надалі має всі юридичні підстави розпустити Верховну Раду, якщо, звичайно, на це буде його воля.
 Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, Верховна Рада скасувала постанову від 10 січня 2006 року про відставку уряду Єханурова. За проголосували 239 депутатів більшості, а також по 2 народні обранці від БЮТ та «Нашої України».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ