Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поняття патріотизму у нас в ліцензії не прописано, - представник "Зеонбуду" члену Нацради

"Сьогодні мої колеги відвідали «Зеонбуд». Нарешті))). Мета візиту – подивитись на реальні технічні можливості мовлення в цифрі. Звичайно, мова зайшла і про проблеми. Один з моїх колег, Олег Черниш, розворушив ціле осине гніздо. Як? Просто запитав про мовлення на окупованих територіях. В результаті вийшов просто анекдот", - Написав у Facebook Юрій Артеменко, голова Національної ради з телебачення і радіомовлення.

"Олег: А у «Зеонбуда» була технічна можливість заблокувати свою апаратуру, щоб терористи чи росіяни не змогли її використати для показу своїх пропагандистських програм?

«Зеонбуд»: Могли. Але ж команди ніхто не дав.

Олег: А як же поняття патріотизму?

«Зеонбуд»: А поняття патріотизму у нас в ліцензії не прописано.

Ми весь час говорили, що «Зеонбуд» щось там не виконує, щось порушує…

«Зеонбуд» – це юридична фікція. Вся проблема в тому, що за цією фікцією стоять власники, яким абсолютно наплювати на свою країну та народ. 

Вони сидять за кордоном у своїх зручних кріслах, в теплих офісах, а не стоять в окопах з автоматом, і вважають, що ця війна їх не стосується, вона проходить повз них.

Це їх вибір. Час та люди їх розсудять. Головне справжнім громадянам не падати на їх рівень та залишатись справжніми патріотами.

І тут все стало на свої місця. 

Патріотизм не потрібно записувати, про нього ніхто не має нагадувати. Він або є, або його немає.", - додав Артеменко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ