Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Попередження про ускладнення погодних умов в Україні

За даними УкрГідрометцентру, продовжуються опади у вигляді невеликого снігу у Київській, Львівській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Вінницькій, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Одеській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській, Полтавській областях та м. Києві. Про це йдеться у повідомленні ДСНС України.

Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця.

У м. Києві з 8 години в місцях прогнозованого скупчення вантажного транспорту функціонує 5 мобільних пунктів обігріву (Брест-Литовське, Бориспольське, Гостомельське та Одеське шосе і Броварський проспект).

Бригадами обленерго продовжується робота з відновлення електропостачання населених пунктів.

Сьогодні вдень на більшій частині території України невеликий, на Прикарпатті помірний сніг. Вітер переважно північно-західний (у південній та східній частині - південний), 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура від 2° морозу до 3° тепла, в Карпатах 5-10° морозу.

На Київщині невеликій сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний помірний. Температура по області та у Києві від 0° до 2° морозу.

Інформація щодо аварійних відключень теплопостачання до ДСНС не надходила.

Здійснюється цілодобове чергування оперативного штабу ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ