Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поприбирати один із скверів Львова депутатам міськради перешкодив дощ

Поприбирати один із скверів Львова депутатам міськради перешкодив дощ — зазначила «Гал-info» заступник голови комісії екології та природокористування ЛМР Тетяна Крушельницька. Нагадаємо, на останній сесії ЛМР депутати спільно із міським головою вирішили провести толоку і поприбирати один із львівських парків. Як розповіла Тетяна Крушельницька, на роботи з благоустрою депутати зібралися 19 травня.

«Ми вирішили поприбирати сквер на кінці вул. Кововальця. Однак чи то на молитви керівництва Франківської райадміністрації, чи з інших причин, в цей день пішла велика злива. На толоку прийшло троє депутатів: я, Богдан Кобрин і Петро Адамик. Щоправда, голова фракції «Пора», як він запевнив, зібрав всіх депутатів від партії, однак спершу вирішив подивитися, чи толока буде проходити. Крім цього, готовою долучитися до нас була Віра Лясковська, яка живе недалеко від цього скверу, — розповіла Тетяна Крушельницька. — Ми оглянули сквер, він був страшенно занедбаний: купу бруду, зігниле листя і, направду, прибирати його в зливу було неможливо».
Щоправда, за словами заступника голови комісії екології та природокористування ЛМР, депутати зустрілися з керівництвом Франківської райадміністрації і сподіваються, що за цей тиждень сквер таки приберуть. В п’ятницю, 26 травня, Тетяна Крушельницька збирається виїхати на місце і подивитися на стан скверу.
На майбутнє ж, як переконана депутат, не тільки профільна комісія, але й усі депутати міськради мають підказувати місця, в який треба провести благоустрій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ