Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Пора» підтримує громадський рух Юрія Луценка – Маркіян Іващишин

«Громадянська партія «Пора» прийняла рішення про підтримку громадського руху «Народна самооборона» Юрія Луценка», – про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Львівської міської організації ГП «Пора» Маркіян Іващишин.
 За його словами, йдеться про підтримку громадської ініціативи Юрія Луценка у контролі влади. «Проте мова не йде про входження у цей проект, бо «Пора» є політичною партією, а «Народна самооборона» – громадським рухом. Ми будемо брати участь як партія «Пора», – сказав Маркіян Іващишин.
Він також повідомив, що «Пора» відповідно буде підтримувати і ініційований збір підписів громадян на підтримку стратегії щодо набуття членства у Євросоюзі. «Це ті спільні проекти, які ми підтримуємо», – зазначив Маркіян Іващишин.
Нагадаємо, вчора, 1 лютого, лідери двох громадсько-політичних рухів «Народна самооборона» Юрія Луценка спільно з «Європейською платформою для України» Миколи Катеринчука ініціювали збір підписів громадян на підтримку стратегії щодо набуття членства в Євросоюзі. Вони задекларували прагнення сприяти здійсненню стратегічного курсу євроінтеграції держави. До участі в об’єднаному русі долучилися громадянська партія «Пора», ВО «Свобода» та Партія зелених. Їхні лідери звернулися до демократичних сил країни із закликом об’єднатися, і до громадян – з проханням приєднатися до процесу збору підписів на підтримку євроінтеграційного курсу держави.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ