Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Пора” та „Самопоміч” домовилися про співпрацю

Громадське об’єднання „Самопоміч” та Громадянська партія „Пора” домовилися про співпрацю — повідомив 2 березня під час прес-конференції лідер „Самопомочі” Андрій Садовий. Відтепер, за якого словами, на виїзди до мешканців Львова, що звертаються в об’єднання, їздять не тільки працівники „Самопомочі”, а й кандидати у міські депутати від „Пори”.
„Майбутні депутати вже зараз повинні навчитися працювати з людьми, вміти перейматися їхніми проблемами, — зазначив Андрій Садовий. — В партії „Пора” є дуже хороші хлопці і після виборів вони як депутати міської ради, а я, своєю чергою, як міський голова Львова плануємо працювати повністю злагоджено”.
Як додав же голова Львівської міської організації „Пори”, їхня партія та Андрій Садовий вже навіть домовилися про перші кроки у міській раді майбутнього скликання.
Втім, незважаючи, на велику симпатію Андрія Садового до партії „Пора”, покидати лави Народного Союзу „Наша Україна” лідер „Самопомочі”, як він наголосив, не збирається.
„Це моя принципова позиція, я прийшов в НСНУ, щоб зробити позитивні зміни в цій партії. На жаль, не все вдалося, але капітулювати я теж не збираюся, — наголосив Андрій Садовий. — Взагалі ж міський голова має бути консолідуючою фігурою, яка зможе об’єднати навколо себе всі політичні сили і забезпечити в місті добробут і спокій”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ