Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Пора” та „Свобода” підписали меморандум про співпрацю у майбутній міськраді

Фракція ГП „Пора” та ВО „Свобода” підписали меморандум про співпрацю у майбутній міській раді — повідомили „Гал-info” підписанти угоди. Від „Пори” угоду підписав член партії Петро Адамик, а від „Свободи” – голова ЛМО партії Василь Павлюк.  За їхніми словами, „Пора” та „Свобода” готові об’єднати зусилля із усіма депутатами, які поділяють їхні принципи та допоможуть їх реалізовувати.
„Ми, представники фракцій політичних партій у Львівській міській раді, домовились про об’єднання своїх зусиль та готовність проводити спільну політику, в основі котрої лежить принцип пріоритету інтересів мешканців Львова, — йдеться в меморандумі. — З метою успішності міжфракційних переговорів, прискорення початку роботи Львівської міської ради та налагодження ефективної співпраці з міським головою ми об’єднуємося навколо спільно вироблених принципів роботи у Львівській міській раді”.
Зокрема, як домовилися „Пора” та „Свобода”, всі рішення та міжфракційні домовленості повинні бути прозорими і публічними, депутати міськради не мають поєднувати свою діяльність із будь-якою керівною роботою у структурі виконавчої влади, а народні обранці, які працювали за минулої каденції на керівних посадах у робочих комісіях, не повинні обіймати ці посади у міській раді нового скликання. Крім цього, як йдеться у меморандумі, у випадку зміни структури виконавчої влади у органах місцевого самоврядування, керівники ключових департаментів повинні регулярно звітуватись та отримувати оцінку своєї роботи перед депутатським складом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ