Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пора закличе до непокори, якщо новий президент спекулюватиме на питаннях мови й історії

Львівська обласна організація Громадянської партії «Пора», закличе до акцій непокори, якщо новообраний президент спекулюватиме на питаннях мови та перегляду історії. Про це йдеться в заяві голови ЛОО ГП «Пора»Володимира Квурта.

 

«Якщо наші вимоги з приводу мораторію на вище перелічені питання не будуть виконані, Пора виступить ініціатором акції громадянської непокори в України», – заявив він.

 

Учора, 9 лютого, на політраді ГП «ПОРА» було прийнято заяву, яка містить ряд закликів та вимог:

 

«ГП «ПОРА» заявляє, що чесні і демократичні вибори Президента України 2010 року є черговою перемогою Помаранчевої революції. Завдяки дотриманням демократичної виборчої процедури Україна зробила значний крок на шляху до євроінтеграції.

 

ГП «ПОРА» вважає, що після позитивних висновків щодо дотримання демократичних стандартів виборів з боку ОБСЄ, ПАРЄ, Ради Європи та інших міжнародних організацій будь-які спори щодо підсумків виборів можуть розглядатися лише в судовому порядку.

 

ГП «ПОРА» наголошує, що організація масових публічних виступів поза правовим полем  дискредитує Україну в очах міжнародної спільноти. 

 

Після оголошення результатів виборів ГП «ПОРА» закликає політичні сили, які є учасниками демократичної коаліції, перейти в опозицію та продовжити свою діяльність опонуючи змістовними програмними концепціями. 

 

ГП «ПОРА» вимагає від новообраного Президента зосередитися першочергово на здійсненні економічних реформ, наклавши «мораторій» на будь-які спекуляції довкола мовного питання, перегляду національної історії та інших ідеологічних питань.

ГП «ПОРА» вважає, що результати виборів створюють передумови для радикального оновлення політики та розвитку нових реформаторських політичних сил».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ