Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пораненого гранатою юнака з Бродівщини перевезуть до львівської лікарні

Юрія Матерецького, якому травмувало ногу від вибуху гранати під час протистояння в Києві, перевезуть до лікарні у Львові. Про це повідомила голова Львівської обласної організації ВО «Свобода», народний депутат України Ірина Сех. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«У київській лікарні Юрія вивели із важкого стану. У нього було роздроблено гомілку, пошкоджено кістки і м’яку тканину. Медики намагаються зберегти йому ногу. Зараз стан Юрія стабільний, і професор, який його лікує, погодив переведення у львівську лікарню. Ми домовляємося про приїзд реанімобіля і бригади медиків, які транспортуватимуть Юрія до Львова», - зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, що 20 січня 2014 року  під час сутички на вул. Грушевського в Києві постраждав  юнак родом із села Дітківці Бродівського району Юрій Матерецький. «Цей хлопець родом з Бродівщини, зараз працює в Києві, з перших днів був на Майдані. У тій сутичці біля його ніг розірвалася шумова граната. Пошкоджено ногу, є загроза ампутації», - повідомила народний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ