Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поразка на виборах матиме вплив не на наші проекти, а на наші можливості — Богдан Федоришин

Поразка на виборах матиме вплив не на наші проекти, які ми розвиватимемо незалежно від того, в якій партії будемо, а на наші можливості”, — заявив у коментарі “Гал-info” генеральний директор ФК “Карпати” Богдан Федоришин.
Поразка на виборах матиме вплив не на наші проекти, які ми розвиватимемо незалежно від того, в якій партії будемо, а на наші можливості”, — заявив у коментарі “Гал-info” генеральний директор ФК “Карпати” Богдан Федоришин, коментуючи ситуацію, коли він є членом ВО “Батьківщина”, а почесний президент ФК “Карпати” Петро Димінський балотуватиметься у Верховну Раду за списками партії “ЕКО+25%”.
Він зазначив, що бажання балотуватись на посаду міського голови у нього виникло 12 років тому, отож до теперішнього ставлення влади до футбольного клубу не має жодного стосунку. При цьому Богдан Федоришин зазначив, що почувається вихованцем покійного першого секретаря Львівського міськкому КПУ В’ячеслава Секретарюка, який, незважаючи на його ліві погляди, був фаховим керівником міста: “Багато чого я запозичив, дивлячись на його роботу в міській адміністрації”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ