Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Породко прозвітував на сесії ЛМР за двоставковий тариф

Сьогодні на сесії ЛМР голова тимчасової комісії з аналізу тарифів та теплопостачання Олег Породко звітував перед депутатами про роботу комісії. Він зазначив, що комісія визнала двоставковий тариф — антисоціальним і прийнятим з недостатньо ґрунтовним вивченням. Тому з метою впорядкування тарифної політики на послуги теплопостачання у Львові та прозорості тарифоутворення Олег Породко запропонував визнати роботу виконкому незадовільною в частині тарифоутворення. Рекомендував виконавчим органам влади проводити ретельнішу підготовку тарифу та відпрацювати його з депутатським корпусом та громадськими організаціями.
Також він запропонував відмінити рішення виконкому від 20 жовтня 2006 року „Про затвердження двоставкового тарифу” та доручити виконавчому комітету 16 квітня 2007 року ввести сезонний тариф.
Крім того, пан Породко запропонував створити спеціальну депутатську комісію для забезпечення прозорості формування економічно-обґрунтованих тарифів на водопостачання, теплопостачання та утримання прибудинкових територій.
Всі ці пропозиції викладені у двох ухвалах сесії ЛМР, проте вони не були поставлені на голосування, оскільки депутати пішли на обід.
Нагадаємо, сьогодні чотири політичні сили — УНП, ПРП, БЮТ та "Наша Україна" звернулися до депутатського корпусу проти двоставкого тарифу та за його скасування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ