Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Порошенко доручив допрацювати законопроект про львівські дороги

Президент України Петро Порошенко доручив доопрацювати законопроект, який передбачає проведення експерименту про можливість місцевим органам влади скеровувати на ремонт доріг 50 % понадпланових надходжень від митних зборів, зібраних на митниці регіону, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Про запровадження такого експерименту для Львівської та Одеської областей Петро Порошенко вперше повідомив 2 липня на нараді з питань боротьби з контрабандою та корупцією, яка відбулася у Львові. 

8 липня Кабінетом Міністрів України було скеровано на розгляд до Верховної Ради України законопроект про зміни до Бюджетного кодексу, які проваджують експеримент в Одеській області щодо зарахування 50% понадпланових доходів від Одеської митниці до місцевого бюджету на будівництво дороги Одеса-Рені. 

Під час наради з головами обласних державних адміністрацій та керівниками силових структур, яка відбулася в Одесі 8 липня, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Президента з проханням винести на розгляд ВР законопроект у попередньо озвученому варіанті – додати Львівську область.

Нагадаємо, що у Львівській області понадпланові надходження від роботи митниці будуть скеровані на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк та дороги на Славське.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ