Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко на тиждень поїхав за кордон у приватну поїздку

Президент Петро Порошенко поїхав на тиждень у приватну поїздку у Євросоюз. Про це повідомили в адміністрації президента на запит Української правди.

"З 29 липня по 5 серпня 2018 року президент Петро Порошенко з приватною поїздкою перебував в Євросоюзі для проведення низки зустрічей", - відповіли в АП.

У прес-службі додали, що Порошенко заплатив за цю поїздку з власного рахунку.

"Дотримуючись 1 частини 25 ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення" жодної копійки державного бюджету на цю поїздку витрачено не було, а всі витрати сплачені з власного рахунку Петра Порошенка", - зазначили в АП.

Крім того, у прес-службі президента заявили, що повідомлення про перебування президента в даний період в Іспанії чи про зустрічі з відомими українцями не відповідають дійсності.

Водночас у запиті УП були питання про мету приватної поїздки, куди саме поїхав Порошенко та де перебуває наразі і чим займається.

Пізніше у прес-службі президента додали у коментарі УП, що з 6 серпня Порошенко перебуває на своєму робочому місці в Києві.

На решту питань в АП не відповіли.

Раніше Петра Порошенка помітили за вечерею з родиною у київському ресторані Manu.

У ресторані "Українській правді" підтвердили, що у них вечеряв президент, але пригадати точну дату його візиту не змогли.

Востаннє Порошенко з'являвся на людях або в ефірі телебачення 28 липня. З того часу президент присутній в інфопросторі лише за допомогою постів cоцмережах і повідомлень на сайті Адміністрації президента.  

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко на початку 2018 року таємно відпочивав на Мальдівах.

Українська правда
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ