Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко не бачить альтернативи «Нормандському формату»

Під час зустрічі з Ангелою Меркель та Франсуа Олландом президент України Петро Порошенко висловив упевненість, що усі питання щодо деескалації конфлікту на Донбасі можна буде мирно врегулювати в рамках "Нормандського формату".
фото з ua.112.ua

Про це 24 серпня заявив президент Петро Порошенко на зустрічі у Берліні з  канцлером ФРН Ангелою Меркель та президентом Франції Франсуа Олландом. 

"Україна неухильно виконує взяті зобов'язання і щодо припинення вогню, відведення техніки, і щодо гуманітарних питань. Ми чітко декларуємо, що сьогодні РФ і підтримані нею бойовики є єдиною загрозою мирному процессу", - заявив Порошенко.

При цьому президент висловив упевненість, що усі питання щодо деескалації конфлікту на Донбасі можна буде мирно врегулювати в рамках "Нормандського формату".

"Що стосується нових форматів переговорів, я переконаний, що ми не потребуємо нових форматах. У нас є "формат Мінська", формат "Нормандський", упевнений в тому, що в рамках цих форматів ми миємо вирішити всі необхідні питання", - заявив Порошенко, повідомляє Інтерфакс-Україна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ