Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко не відпускає Луценка з посади керівника фракції

Президент України Петро Порошенко попросив Юрія Луценка залишитися головою фракції "Блоку Петра Порошенка" у парламенті. Про це в ефірі телеканалу ICTV повідомив перший заступник голови фракції Партії "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігор Кононенко.

"Відбулася дуже відверта, майже двогодинна розмова про ситуацію у фракції. Обговорювалося питання голосування за законопроект 1558-1 (про повернення валютних кредитів) членами фракції. Обговорювали питання майбутніх місцевих виборів, тактики і стратегії на місцевих виборах", - повідомив Кононенко.

Заступник голови фракції "БПП" також зазначив, що з Юрієм Луценком була досягнута домовленість і наступного тижня збереться фракція "Блоку Петра Порошенка", після чого голова фракції ухвалить остаточне рішення.

"Я можу сказати, що, спостерігаючи настрій Юрія Віталійовича, він готовий і далі нести цю нелегку ношу голови найбільшої фракції парламенту і лідера політичної сили "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Але він хоче розглянути це питання на фракції, поговорити з колегами про те, що його на сьогоднішній день не влаштовує всередині фракції, речі потрібно виправити і після цього визначитися ", - зазначив Кононенко.

Таке рішення Юрія Луценка заступник голови "БПП" розглядає як реакцію на голосування депутатів "БПП" за закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Як повідомлялося, Луценко заявив, що складає повноваження голови фракції "БПП" 3 липня.

Gazeta.ua

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ