Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко оглянув дорогу, про яку мріяли 30 років

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 30 серпня, перебуваючи з візитом на Львівщині, оглянув відремонтовану дорогу Львів - Пустомити-Меденичі. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Під час відкриття школи у Наварії Президент згадав про цю дорогу у своєму виступі.

"Я їхав до вас зі Львова по дуже, дуже непоганій дорозі. Так, як 30 років чекали цю школу, так і чекали цю дорогу. Поки ми об'єдналися та зробили. До того всі ходили та обіцяли", - сказав Порошенко.

Він пригадав, як йому розповідали, що на дороги нема грошей.

"Я сказав, що  знаю, де взяти гроші. Митниця!", - сказав Порошенко.

Люди зустріли ці слова оплесками.

Порошенко назвав це "президентським експериментом" (митний експеримент) і наголосив на його ефективності.

Інформаційна довідка щодо ремонту автодороги Т-14-16 Львів - Пустомити - Меденичі

Вартість об’єкту - 675,1 млн грн;

Потужність об’єкту - 46,9 км;

Територіальна автомобільна дорога державного значення Львів-Пустомити- Меденичі, загальною протяжністю 46,9 км. Автомобільна дорога сполучає м.Львів з Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і це найкоротший шлях до курортного міста Трускавець та смт. Стебник.

В межах реалізації Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області» у 2016 - 2017 роках провели роботи з капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Т-14-16 Львів - Пустомити - Меденичі км 8+020-км 17+050. На проведення робіт з капітального ремонту у 2017 році передбачено 80 000 млн.грн. Крім цього, у 2016 році оплачено 61,5 млн.грн. на проведення ремонтних робіт. У 2017 році підрядною організацією ТзОВ «Онур Констракшн» виконані роботи з капітального ремонту на загальну суму 168,0 млн.грн. на ділянці с.Сокільники - м.Пустомити, на протяжності 9,0 км виконані роботи з підсилення основи, влаштування нижнього і верхнього шару покриття із ЩМА.

Гарантійні терміни на основу дорожнього одягу становить 10 років, а на покриття - 3 роки. Також виконані роботи з влаштування тротуарів та електроосвітлення по населених пунктах с.Сокільники, с.Малечковичі, с.Наварія загальною протяжністю 6522 м.п. та виконані ремонтні роботи мостового переходу на ділянці км 13+196 довжиною 24,0 м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ