Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Порошенко розказав скільки військових загинуло на Донбасі від початку агресії Росії

На фронті від початку агресії Росії загинули 2911 українських військових. Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львова у середу, 19 вересня, повідомила прес-служба глави держави.

«Ми не допустимо реваншу. І ніколи Путін більше не буде приймати рішення за український народ», - сказав Президент Петро Порошенко під час участі у мистецькому заході «Прем'єра – вечір концертів Мирослава Скорика» у Львівській філармонії. Глава держави в чергове висловив переконання, що «завтра наші народні депутати проголосують президентські зміни до Конституції, де чітко фіксується європейський та євроатлантичний вибір суверенної незалежної української держави».

Президент наголосив, що «український народ і українська влада ніколи не будуть більше питати в Путіна дозволу йти в Європу».

«Вибороли. І завжди пам’ятатимемо, що ми з вами заплатили дуже високу ціну. 2911 українських героїв віддали своє життя на фронті за саме право нашого вибору», - сказав Президент. «Тому ми будемо діяти рішуче, наполегливо і сміливо. Боротьба за незалежну соборну Україну триває, але ми вийдемо з цієї боротьби переможцями. Я в цьому разом з вами переконаний. Ніколи Росія не повернеться в Україну», - підсумував Глава держави.

Петро Порошенко особливо підкреслив важливість в цьому надання безвізового режиму з ЄС для українців, Угоди про асоціацію, дії зони вільної торгівлі, відродженння української армії та української держави.

«Ми нездоланні, бо спираємося не лише на армію, а на силу духу народу і на таланти митців української культури», - сказав Президент та адресував їх до видатного українського майстра – композитора Миколи Скорика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ