Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко розраховує на введення безвізового режиму з ЄС до 30 червня

Президент України Петро Порошенко розраховує на ухвалення Європейським Союзом рішення щодо започаткування безвізового режиму для громадян України вже під час головування Нідерландів у Раді ЄС, - УНІАН.

Як повідомили у прес-службі президента, про це він заявив під час зустрічі з прем’єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте у рамках робочого візиту до Сполучених Штатів Америки.

«Глава держави підкреслив, що розраховує на ухвалення Європейським Союзом рішення щодо започаткування безвізового режиму для громадян України вже під час головування Нідерландів у Раді ЄС», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сторони також обговорили ряд питань двостороннього співробітництва, зокрема, в економічній та інвестиційній сферах.

Нідерланди головуватимуть у Раді ЄС до 30 червня 2016 року.

Як повідомлялось раніше, 17 березня президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер наголосив, що Єврокомісія у квітні готова внести пропозицію щодо візової лібералізації з Україною.

23 березня голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський заявив, що Європейська Рада та Європейський парламент у першому півріччі цього року розглядатимуть прогрес України щодо виконання необхідних вимог для запровадження безвізового режиму між Україною та Євросоюзом.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ