Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко відвідає Львівщину: під час останнього візиту "взяли" посадовців бронетанкового

Президент України Петро Порошенко цього тижня з робочою поїздкою відвідає Львівську область. Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Львівської ОДА, про це сьогодні, 28 серпня, під час щотижневої апаратної наради у Львівській ОДА повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.
Фото прес-служби Президента.

"Водночас голова Львівської ОДА не назвав дати та мети приїзду глави держави на Львівщину. У прес-службі зазначили, що дату поїздки та програму перебування президента офіційно повідомлять завтра, 29 серпня", -  повідомив УНІАН.

14 липня, коли Президент України Петро Порошенко мав останній візит до Львова, а саме на Львівський бронетанковий завод, детективи НАБУ спільно з прокурорами САП затримали кілька високопосадовців Збройних сил України та Львівського бронетанкового заводу – за підозрою у зловживанні службовим становищем та розтраті держмайна (ч.5 ст. 191 КК України). Зокрема, було затримано директора та заступника директора ДП "Львівський бронетанковий завод", відповідно, Романа Тимківа та Олега Ткаченка.

Заступник директора «Львівського бронетанкового заводу» залишився під вартою

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ