Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко: Є факти - до в’язниці. Немає фактів, тоді припиніть розгойдувати ситуацію

Президент Петро Порошенко на передовій заявив, що не дозволить нападати на Збройні Сили України.

«Атака, яка зараз здійснюється на армію - я точно зроблю все можливе, щоб її не допустити. Армія створена зусиллями українського народу, українських воїнів, волонтерів, добровольців», - наголосив Петро Порошенко під час перебування на ротно-опорному пункті 79-ї окремої десантно-штурмової бригади на Приазов’ї, яка займає позиції за 1800 метрів від ворожих окопів.

«Сьогодні, як коршуни, політикани злетілися, в тому числі і ті політикани, які безпосередньо причетні до розкрадання і розпродажу та знищення армії. Або ще корупціонери, які вже задовбали. Вибачте на слові», - зауважив Президент.

«Нехай подивляться і спитають у нас з вами в якому стані ми прийняли арімю в 2014 році, а точніше її відсутність», додав він.

Петро Порошенко також підкреслив: «Моя принципова позиція як Президента - я хочу звернуться до правоохоронних органів, до Генеральної прокуратури, НАБУ та САП, якщо є факти - ні прізвища, ні посада нікого не мають захистити».

Президент закликав правоохоронців забезпечити ефективне і прозоре розслідування, і негайно проінформувати суспільство про інформацію, яка була піднята в ЗМІ, зокрема щодо витоку інформації з правоохоронних органів, оскільки справа розслідувалася декілька років. «Це найкращий час проінформувати суспільство», - зауважив він.

«Є факти - до в’язниці. Немає фактів - припиніть розкачувати ситуацію і в армії, і в державі», - підкреслив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ