Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порошенко звільнив очільника РДА за грубощі ДАІшнику

Президент Петро Порошенко ухвалив рішення про звільнення голови Першотравневої райдержадміністрації Миколаївської області Віктора Сироти. Відповідний указ президента оприлюднено на сайті глави держави 9 серпня.

Згідно з текстом документа, Сироту звільнено "за недостойну поведінку".

Як відомо, 7 серпня стало відомо, що голова Первомайської РДА Віктор Сирота, використовуючи ненормативну лексику, погрожував звільненням і ображав співробітника "Кобри", який зупинив його автомобіль.

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що машина Сироти мчала на швидкості 160 км/год, створюючи небезпеку для інших водіїв і пішоходів. 

"Після зупинки, замість того, щоб чемно вибачитися і дати можливість співробітникам поліції оформити протокол, Віктор Сирота обсипав поліцейських добірною лайкою і показав себе як останній хам", - обурився депутат.

Геращенко повідомив, що  підготував звернення до президента Петра Порошенка й голови Миколаївської обласної держадміністрації Вадима Мерікова з вимогою негайно звільнити Сироту з посади голови РДА "за порушення присяги державного службовця і підрив авторитету органів державної влади".

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ