Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Porsche припиняє роботу над дизельними технологіями на користь бензину і електрики

Porsche припиняє роботу над дизельними технологіями на користь бензину і електрики, - UaMorotsport.

Компанія Porsche відмовилася від дизельних моделей. Марка офіційно підтвердила, що надалі буде випускати нові автомобілі лише з бензиновими або електричними двигунами, а також з гібридними моторами.

Марка Porsche офіційно увійшла в число автовиробників, які відмовилися від випуску і продажу нових машин з дизельними двигунами.

Німецький автовиробник підтвердив, що зниження попиту на дизельні модифікації при одночасному зростанні інтересу до гібридних модифікацій зробило невигідним виробництво дизелів.

У підсумку в Porsche залишать у своїй лінійці лише бензинові та гібридні моделі, а в найближчому майбутньому додасть до них і повністю електричні автомобілі.

При цьому марка заявила, що не збирається демонізувати дизельне паливо, але, з огляду на спортивну концепцію марки, в керівництві Porsche прийшли до думки, що майбутнє бренду пов'язано з гібридами та електромобілями.

Porsche пообіцяла надавати повний спектр технічної та сервісної підтримки власникам дизельних моделей, яких марка продала не так і мало.

UaMorotsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ