Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Портфель Яценюка львів’яни оцінили у 6550 гривень

За попередньою інформацією під час Благодійного аукціону, організованого студентами Львівського банківського інституту, торги на якому тільки завершились було зібрано 43 800 гривень. Стартова ціна на усі лоти, які були запропоновані відомими в Україні людьми становила 500 гривень.
Найдорожче львів’яни оцінили шкіряний портфель, який запропонував на аукціон Арсеній Яценюк. Його за 6550 гривень придбав Микола Вознюк. За 6500 гривень з молотка пішли книги „Український модернізм” та книга присвячена творчості художника Васильківського, яку запропонувала для реалізації з аукціону Катерина Ющенко. За 6050 гривень було продано 5 унікальних записів „Шедеври української музики”, які надав для аукціону Олег Скрипка.
По 3 000 гривень було викладено за дві картини «Осінній пейзаж» та «Подільський пейзаж», які для аукціону передала Ольга Герасим’юк.
Дві картини з колекції Ольги Герасим’юк, які були подаровані Луценком та Каськівим по 3 000 гривень кожна.
Лот запропонований Віктором Пинзеником -- першу друковану у 1994 році гривню з оригінальним підписом тодішнього голови НБУ Віктора Ющенка продали за 3 500 гривень
Зіркові штани Володимира Зеленського в яких він виграв конкурс „Танці з зірками” пішли за 650 гривень Книгу „Майстер” автор В. Мельниченко про Богдан Ступку надану самим Богданом Ступкою продали за 4 000 гривень, фартова майка Василя Вірастюка пішла з молотка за 1500 гривень, а ексклюзивна прикраса Оксани Караванської за 3500  гривень.
„Аукціон надій” — благодійна акція, яка має на меті зібрати кошти для потреб вихованців Городоцької школи соціальної реабілітації, і яку організовує Львівський банківський інститут Національного банку України, студенти якого уже впродовж семи останніх років опікуються вихованцями цієї спеціалізованої установи, де за скоєні правопорушення відбувають покарання підлітки віком від 11 до 14 років.
Благодійна акція проходить у форматі аукціону, з дотриманням правил проведення таких заходів. Відомі державні діячі України, зірки культури, спорту, шоу-бізнесу, політична та бізнесова еліта передали організаторам акції свої лоти, які будуть виставлені на аукціоні. Отримані лоти не є коштовними. Це символічні або ж особисті речі відомих людей, які стануть для запрошених приємною згадкою про участь у благодійному заході.
Сім років поспіль студенти та викладачі Львівського банківського інституту опікуються вихованцями Городоцької школи соціальної реабілітації, яку в народі називають також „дитяча колонія”. Тут відбувають покарання підлітки віком 11-14 років за скоєні правопорушення. Городоцька спецшкола є єдиною спеціалізованою освітньою установою в Україні, в якій перебувають учні молодших та середніх класів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ