Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Портнов не просив у Януковича відставки

Андрій Портнов не подавав і не збирається подавати у відставку з посади заступника глави Адміністрації президента.

Про це він заявив у інтерв’ю тижневику "Закон і бізнес", яке буде опубліковане повністю 11 лютого, повідомляє тижневик у прес-релізі.

Наприкінці минулого тижня "ГолосUA" з посиланням на джерела в Адміністрації президента повідомляла, що Портнов написав заяву про відставку з посади і ця "вже на розгляді у президента".

Неназване джерело стверджувало: "Це пов'язано з тим, що Андрію пообіцяли дуже багато чого. І він не отримав того, що пообіцяли. Плюс - судова реформа була гостро розкритикована Венеціанською комісією. Портнов мав до неї відношення".

Як відомо, Портнов був одним із провідних юристів БЮТ. У квітні минулого року він став заступником голови адміністрації президента Віктора Януковича.

2 лютого президент Віктор Янукович звільнив Геннадія Васильєва, який курував в адміністрації глави держави діяльність силових відомств, з посади заступника глави АП.

За даними деяких джерел, це було викликано скороченнями в адміністрації президента, а обов’язки Васильєва мають розподілити між собою перший заступник глави АП Олена Лукаш та заступник глави АП Андрій Портнов, повідомляє УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ