Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Портнов відмовився захищати Тимошенко в суді

Народний депутат від БЮТ Андрій Портнов вважає безперспективним судове опротестування результатів другого туру президентських виборів в Україні, і склав з себе повноваження щодо подальшого ведення відповідної юридичної кампанії з боку БЮТ. Про це "Дзеркалу тижня" повідомило близьке до Андрія Портнова джерело.

За інформацією джерела, Портнов і близькі до нього експерти з питань юриспруденції вважають, що успішно опротестувати результати другого туру виборів у суді і провести повторні вибори неможливо.

"Плюс визнання виборів Заходом, НАТО, ЄС, ОБСЄ, поздоровлення Обами ... Треба повністю втратити зв'язок з реальністю, щоб демонстративно не помічати такі очевидні речі", - уточнює джерело з оточення Андрія Портнова.

При цьому, за даними джерела, подібну позицію поділяють далеко не всі в БЮТ. Опоненти Портнова, які перебувають у так званій "групі Онопенка", зокрема, народні депутати Микола Катеринчук і Сергій Власенко, за словами джерела, "взяли в оборот лідера і повністю дезінформували керівництво фракції" щодо судових перспектив можливого скасування результатів другого туру виборів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрій Портнов визначений відповідальним за відстоювання позицій кандидата на посаду президента України Юлії Тимошенко в судах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ